Samen afslanken met de Afslankpraktijk
Kent u ook dat gevoel te willen afvallen maar niets lukt en helpt om gewicht te verliezen?
Beter in Balans kan zowel vrouwen als mannen helpen slanker en dus gezonder te worden en op een gezond gewicht te blijven. Met behulp van een van onze diëten kunnen we proberen uw gewichtsprobleem op te lossen.

We gaan trachten uw lichaamsvet te verbranden zonder spiermassa te verliezen waardoor u ook mogelijk geen jojo effect gaat krijgen. Afhankelijk hoe u zich aan het dieet houd, hoe beter het resultaat zal zijn.

Effectief afvallen
Al onze diëten kunnen een effectieve manier van afvallen zijn omdat als u lichaamsgewicht kwijt raakt er een betere Body Mass Index ( BMI ) zal worden bereikt.

Eetpatroon aanpassen
Ondanks deze feiten blijft het moeilijk het eet(levens)patroon aan te passen of te veranderen maar wij willen en kunnen u daarbij helpen uw patroon te veranderen.

Plan van aanpak & begeleiding bij het afvallen
De afslankpraktijk van Tania de Regt is dè stap naar een mogelijk goed resultaat en een makkelijke weg om te proberen gewicht te verliezen. Samen met u wordt een plan van aanpak gemaakt en wordt u naar wens persoonlijk begeleid. Uit ervaringen is gebleken dat de persoonlijke werkwijze, gecombineerd met de professionele aanpak van De afslankpraktijk de cliënten enorm aanspreekt. Tevens resulteert deze persoonlijke aanpak tot een hoge motivatie welke ervoor zorgt dat de afslankkuur met succes kan worden volbracht!

Persoonlijke begeleiding tijdens het afvallen
Natuurlijk kunt u ook kiezen om online te bestellen via de webwinkel. Daarbij zal De afslankpraktijk u gratis begeleiden via mail en/of telefoon.

Kortom, belt u voor een geheel vrijblijvende afspraak met Tania de Regt.

Zeestraat 64
1942 AS Beverwijk
0251-228522
06-20 804 204
info@deafslankpraktijk.nl
www.deafslankpraktijk.nl