Gezond en lekker afslanken met de SuperslankBox, vers fruit en verse groenten!
Alle SuperslankBoxen zijn exclusief voor de verkoop- en begeleidingspunten van SanaSlank Nederland.

Eiwitproducten en fruit worden vanaf nu gecombineerd in een nieuwe afslankmethode van SanaSlank Nederland: De SuperslankBox!

De SuperslankBox is een geheel nieuw concept op het gebied van afslanken. Een unieke combinatie van eiwitproducten en vers fruit, een gezonde en lekkere methode om gewicht te verliezen.

Veel mensen vinden het jammer dat er tijdens het eiwitdieet geen fruit gegeten mag worden. Met de komst van de SuperslankBox verandert dat. Dagelijks mag vers fruit en verse groenten aan het dagmenu worden toegevoegd. Met deze Superslankmethode is het mogelijk om op eenvoudige en vooral smakelijke wijze te werken aan een gezond lichaam met een gezond gewicht.

Verschillende thema’s
Er zijn zes SuperslankBoxen met verschillende thema’s verkrijgbaar, waaronder een Box ‘chocolade & fruit’, een Box ‘hartig’ en een Box ‘smoothies’. Een Box bevat 28 eiwitmaaltijden, voldoende voor een hele week. De SuperslankBox bevat een boekje met een compleet weekmenu, tips en recepten. Zo lekker en eenvoudig was afslanken nog nooit!

6 eetmomenten
Met de Superslankmethode wordt zes maal per dag gegeten. Dit is belangrijk om de stofwisseling op peil te houden. De Superslankproducten zijn eiwitrijk en koolhydraatarm en dit zal leiden tot hoge verzadiging en minder pieken in de bloedsuikerspiegel.

SuperslankBox supplementen
Naast de verschillende Boxen met eiwitrijke producten is er ook een VoedingssupplementenBox verkrijgbaar. Dit omdat tijdens de Superslankmethode bepaalde producten niet worden gegeten zoals brood en aardappelen, het weglaten van dergelijke producten kan leiden tot een tekort aan B-vitamines en mineralen zoals ijzer en foliumzuur. Daarom is het belangrijk dit en andere tekorten aan te vullen met de geadviseerde supplementen.

Aantrekkelijk geprijsd
De SuperslankBoxen zijn aantrekkelijk geprijsd. In een SuperslankBox zitten 28 maaltijden voor slechts € 59,95. De boxen zijn te koop in de praktijk en in de online-shop.

Bronnen
https://www.vetvrij.com/phpBB3/viewtopic.php?t=6473
https://www.superslankbox.nl/producten/superslankbox-4-smoothies/
https://moniquegottmer.nl/sanaslank-dieet/