SanaSlank proteinedieet
Het SanaSlank proteïnedieet is een dieet op basis van veel proteïnen (eiwitten), veel verse groenten, weinig koolhydraten en weinig verzadigd vet. Door de sterk verlaagde inname van koolhydraten schakelt het lichaam over op een andere energieleverancier: de opgeslagen vetten. Het gevolg hiervan is een volledige verbranding van het eigen lichaamsvet, een natuurlijke afslankreactie van het lichaam.

Tijdens het dieet is er in de meeste gevallen geen sprake van hongergevoel. Dit omdat de producten, door de grote hoeveelheid goede proteïnen, erg verzadigend werken. Het lichaam ziet het eten van de eiwitmaaltijden niet als schaarste. Hierdoor blijft de stofwisseling hoog. Bovendien zorgen de eiwitten voor behoud van de spiermassa.

U straalt en barst van energie!
Ongeveer 48 uur na de start van het dieet heeft het lichaam al zijn suikerreserves opgebruikt en gaat het uit zijn vetreserves putten. Dit leidt tot de aanmaak van ketonen die als energiebron worden gebruikt. De ketogenese fase is een natuurlijk biochemische afslankreactie van het lichaam.

Bronnen
https://www.vetvrij.com/sanaslank.html
https://www.uwhuidweerjong.nl/afslanken/sanaslank/
https://huidinstituutetoile.nl/afslanken-met-sanaslank/