The Rain Diet
Het Rain dieet is goed aangepast aan uw sociale verplichtingen. Het Rain dieet heeft meer aandacht voor gewichtsbehoud na uw dieet. Snel vermageren, en toch op gewicht blijven nadien.

En vooral: het Rain dieet heeft respect voor uw gezondheid. De RainShakes zijn zo geformuleerd zodat alle aminozuren splitsen en er geen aminoketens blijven bestaan die voor rotting in de darm kunnen zorgen.

Alle producten van RainPharma zijn ontwikkeld en geproduceerd in België. Enkel de allerhoogste kwaliteit en in regel met de Belgische en Europese richtlijnen. Best bijzonder.

Bij de start van het Rain dieet ontvangt u een individuele uitleg van 45 minuten en een Rain Diet Box die alle producten bevat die u nodig heeft om te starten.

Bij de aanschaf van een Rain Diet Box ontvangt u voor ong.€ 430 producten. U ontvangt eveneens een intakegesprek twv. € 65 Ook de controles en de begeleiding zijn inbegrepen tot een jaar na uw dieet (ong. 27 sessies twv. € 15,00, ofwel € 405,00 een sessie duurt ong. 15 minuten).

Totaalprijs: 925 euro.
U betaalt echter maar 399 euro.

Afhankelijk van hoeveel kilo u wil / moet verliezen, kan u nadien de producten afzonderlijk bijkopen.

Hoe verloopt het Rain dieet?
Bij uw eerste bezoek krijgt u een duidelijke en individuele uitleg over het Rain dieet. Deze informatie is gratis bij aanschaf van The Rain Diet box.

Het Rain dieet werkt niet met fasen, wel met 3 periodes. Tijdens de eerste periode (maximaal 3 maanden) verliest u uw overtollige vetmassa. Tijdens de tweede periode (9 weken) gaat u uw nieuwe gewicht verzilveren. De derde periode (6 tot 12 maanden) zorgt ervoor dat u levenslang slank kan blijven.

Werkt het Rain dieet met vervangmaaltijden?
Neen. Tijdens de afslankperiode gebruiken we onze vetmassa als voedsel en beschermen we spieren met RainShakes. Er worden ook Rain voedingssupplementen gebruikt voor optimale resultaten en super-goed-gevoel.

Zijn de RainShakes hetzelfde als de shakes en gerechtjes uit het klassieke proteïnedieet?
Neen, de samenstelling en het effect op het lichaam is totaal anders. Klassieke proteïneshakes zijn niet vergelijkbaar met RainShakes.

Bovendien werkt Rain zonder bewaarmiddelen, zonder kunstmatige kleurstoffen, zonder caseïne, zonder gluten, zonder polyolen, ... Een zegen voor uw lichaam. Vermageren en gezondheid gaan hand in hand.

Is het Rain Dieet duurder dan een klassiek proteïnedieet?
Het Rain dieet werkt sneller, u kan na het dieet makkelijker op gewicht blijven en toch ligt de totale kostprijs voor u lager.

Wat zijn bijkomende effecten van het Rain dieet?
U krijgt een nieuwe kijk op voeding, uw huid gaat er mooier uitzien en u voelt zich fysiek en psychologisch beter dan ooit te voren.

Meer informatie?
Kom langs, maak een afspraak, voor een vrijblijvend informatiegesprek bij De Afslankpraktijk.