Dieet mogelijkheden
Bij De Afslankpraktijk maken wij op dit moment van twee verschillende dieetmogelijkheden.

SanaSlank
Het eiwitdieet van SanaSlank heeft veel voordelen:
  • Verstandig en snel afvallen
  • Vele kilo’s gewichtsverlies per maand
  • Vermindert de vetopslag
  • Ondersteunt de stofwisseling
  • Zorgt voor de spieren
  • Verzadigend
  • Energieboost
  • Meer dan 200 eiwitrijke en koolhydraatarme producten
U kunt eiwitproducten gebruiken om af te vallen met het SanaSlank eiwitdieet, maar ook om op gewicht te blijven door af een toe een maaltijd of tussendoortje te vervangen door een SanaSlank product met veel eiwitten en weinig koolhydraten. Wij willen u er op wijzen dat het in een aantal gevallen niet verstandig is om het eiwitdieet te volgen of dat het beter is om eerst een arts te raadplegen.

Het eiwitdieet wordt o.a. afgeraden aan mensen met nierproblemen, leverproblemen, diabetes type I, trombose, lactose-intolerantie of een melkeiwitallergie. Om het eiwitdieet van SanaSlank op verantwoorde wijze zelfstandig te kunnen volgen is het belangrijk dat u het begeleidende boek ’Afvallen met het eiwitdieet’ aanschaft. In dit boek wordt precies uitgelegd hoe het dieet werkt, wat u kunt verwachten en hoe het dieet op de juiste wijze gevolgd kan worden.

Uit de ervaring blijkt dat als u het dieet bij De Afslankpraktijk onder begeleiding gaat volgen, de resultaten die u boekt nog beter zullen zijn. U wordt op professionele wijze begeleid en gewogen op een impedantiemeter, die naast het gewicht ook de spiermassa, vetmassa en vochtpercentage meet. U wordt begeleid door medewerkers die zijn gespecialiseerd in het eiwitdieet en die u op de juiste wijze kunnen motiveren en steunen.

HCG Spray+
HCG Spray+nieuwe, verbeterde versie van het bekende HCG dieet: geheel hormoonvrij en zonder pijnlijke injecties! En met precies dezelfde resultaten: ca. 8-10% gewichtsverlies bij vrouwen en 10-12% gewichtsverlies bij mannen in slechts 23 dagen! Zonder hongergevoel, zonder bijwerkingen, en dankzij de opzet van het dieet zonder jojo-effect!

De HCG Oral oplossing is heel eenvoudig oraal te gebruiken en zal ervoor zorgen dat uw eetlust vermindert en u gewicht verliest ook op die moeilijke plaatsen: heupen, billen, dijen en buik. Ruim 50 jaar geleden werd de werking van HCG als afslankmiddel al aangetoond door de Britse Dr. Simeons. Verbluffende en vooral blijvende afslankresultaten zorgde ervoor dat het HCG dieet één van de bekendste diëten werd. Echter, niet geheel omstreden vanwege het gebruik van hormonen.

Nu, dankzij geavanceerde computertechnologie, is het mogelijk om dezelfde geweldige resultaten te behalen als met de originele HCG afslankkuur maar dan geheel hormoonvrij! En dankzij HCG kunt u deze afslankkuur geheel zelfstandig volgen, of komen wegen met begeleiding in De Afslankpraktijk.

Bronnen
https://www.lijntje88.nl/
https://www.hcgoral.eu/