Detoxkuur
Detoxen, ontgiften of ontslakken, er komt steeds meer vraag naar mogelijkheden om het lichaam te reinigen. Vanaf nu is het mogelijk om te detoxen met SanaSlank!

In onze huidige Westerse wereld worden we overladen met voedsel. Door ons eetpatroon met veel dierlijke eiwitten, veel suiker, verzadigde vetten en giftige stoffen zoals alcohol en bestrijdingsmiddelen op groente en fruit zit het lichaam vol met stoffen die het lichaam niet nodig heeft. Vooral de darmen en de lever worden hierdoor zwaar belast.

Moeilijker gewicht verliezen
Als de darmen vol zitten met giftige stoffen vermindert de werking. Dit kan leiden tot een verslechterde stofwisseling en daarmee het afslanken bemoeilijken. Door de darmen te reinigen voor het starten van een dieet gaat de stofwisseling beter functioneren, kan het lichaam zich beter ontdoen van opgeslagen vetten, wordt de hongerervaring minder en verdwijnt de trek in zoete producten.

De SanaSlank Detoxkuur
SanaSlank heeft nu een speciale Detoxkuur samengesteld. De producten in dit detoxpakket ondersteunen bij het reinigen (ontgiften of ontslakken) van het lichaam. Het detoxpakket bevat tevens praktische richtlijnen rondom eten en drinken om optimaal te ontgiften. De detoxkuur wordt gevolgd om het lichaam te reinigen, voorafgaande aan een dieet en aan het eind van een dieet.

Er zijn twee varianten verkrijgbaar:

Combinatie Colon Support (90 capsules) + Detox & Clean (250ml)
Deze combinatie bestaat uit Detox & Clean drank voor de ontgifting en daarnaast Colon Support capsules ter ondersteuning van de darmfunctie.

Combinatie Colon Support (90 capsules) + Ontgiftende kuur (60 capsules)
Deze combinatie bestaat uit ontgiftende capsules en daarnaast Colon Support capsules ter ondersteuning van de darmfunctie.

Voor informatie kunt u natuurlijk bij ons terecht in De Afslankpraktijk!

Bronnen
https://pt.scribd.com/document/207222280/Detox-Recepten
https://www.moniqueteeuwissen.nl/afslankstudio/detoxkuur
https://www.vetvrij.com/sanaslank-detox-kuur.html
https://www.moniqueteeuwissen.nl/afslankstudio/detoxkuur
https://www.sanaderm.nl/detoxkuur/